Bitza – Goana dupa Fericire – 04.02.2010 GSP


Joi, 4 februarie, în exclusivitate cu Gazeta Sporturilor, noul album Bitză, “Goana după fericire“, la preţul de 9,99 lei

Mihai Biţă, cunoscut sub numele de scenă Bitză, revine pe piaţă după o pauză de un an cu un album nou. “Goana după fericire” va fi joi, 4 februarie, numai cu Gazeta Sporturilor, iar artistul promite că produsul este unul ce poate oricînd concura cu cele mai bune produse muzicale din străinătate. “Am muncit mult pentru a scoate un album de impact!“, spune Bitză.

- Bitză, cum vezi ideea acestei colaborări cu Gazeta Sporturilor?
- O idee foarte tare. Va fi un album «beton»! Ştiu că Gazeta Sporturilor are ca target principal bărbaţii, în special cei tineri, deci cred că totul este cît se poate de potrivit!

- Acesta este cel de-al cincelea album Bitză, la ce trebuie să se aştepte fanii tăi?
- În primul rînd, vor fi 13 melodii noi-nouţe. Ca surprize sînt colaborările cu Holograf, cu Artan, dar şi cu B-Real de la Cypress Hill. În al doilea rînd, acest album este mai mult cîntat, aduce mai multă muzică, oamenii fiind învăţaţi cu stilul meu hip-hop!

- Va fi cel mai bun album Bitză de pînă acum?
- E un album foarte bine lucrat, asta pot să garantez. Cînd faci o muncă, e normal ca de la proiect la proiect să creşti. Eu zic că cei care vor cumpăra “Goana după fericire” nu vor fi deloc dezamăgiţi. Dimpotrivă, vor fi satisfăcuţi de munca depusă!

“Un CD în locul pachetului de ţigări!”

- Care sînt avantajele vînzării CD-ului împreună cu ziarul?
- E simplu: preţul! Cu 9,99 de lei poţi avea în acsă un produs de calitate. Eu spun aşa: renunţi la un pachet de ţigări şi îţi cumperi albumul. Destul de puţin, nu?

- Este Bitză la maturitatea muzicală?
- Trec anii peste toţi, dar sigur nu am îmbătrînit! Cel puţin nu în ceea ce înseamnă muzica! Fanii să se aştepte la un album marfă! Am lucrat un an, însă mereu am rămas pe baricadă, aproape de cei care apreciază muzica mea!

- Cum arată o zi din viaţa lui Bitză?
- Muncă! Înregistrez, încerc să dau tot ce am mai bun pentru ca în final ceea ce voi scoate pe piaţă să fie un produs de calitate.

“Prea puţin sport, multă vorbărie!”

- Care e legătura lui Bitză cu sportul?
- Am jucat baschet la Dinamo, dar am renunţat la finalul liceului. Mi se pare totuşi că acest sport este destul de puţin mediatizat în România! Acum, joc destul de des fotbal cu prietenii! Îmi place mai mult să joc decît să privesc, din două motive: nu am timp, iar ceea ce se întîmplă la noi mi se pare că e mai mult o bătaie a patronilor, decît sport jucat pe teren!

Numele Tau (feat. Holograf)

Tags: , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului