Tapinarii – 2010 ani de folk alternativ – 11.02.2010 – JN


Ca in fiecare an in apropiere de 14 februarie, cei doi “poeti monotoni” ce alcatuiesc formatia vocal-instrumentala Tapinarii pornesc in deja traditionalul turneu de Anti-Valentine’s Day.

In 2010, turneul va dura 1 saptamana intreaga cu 7 concerte in 7 orase din tara, dupa urmatorul program:

Luni, 8 februarie: Brasov, Club Deane’s
Marti, 9 februarie: Sibiu, Old Friends Pub
Miercuri, 10 februarie: Cluj Napoca, Irish Music Pub
Joi, 11 februarie: Timisoara, Club Bunker
Vineri, 12 februarie: Craiova, Club Play
Sambata, 13 februarie: Bucuresti, Club A
Duminica, 14 februarie: Constanta, Club Doors

Cu aceasta ocazie, va fi lansat si albumul best of “2010 ani de folk alternativ”. Albumul va fi lansat ca si editie speciala de cotidianul Jurnalul National joi, 11 februarie 2010.

Albumul va include 23 de piese si ii va avea ca invitati pe Mihnea Blidariu (Luna Amara, piesa “Dumnezeu trist”), Florin Chilian (“Embargo pe creier”), Daniel Iancu (“Pescarus”, “Sunt fericit”), Ovidiu Mihailescu (“Pentru voi”) si Marius Matache (“Sfarsit si inceput de lume”). Au colaborat la orchestrarea albumului Mihai Caluseriu (Semne – chitara electrica), Ionut Ramon Ivana (Semne – bass) si Florin Alexe – clapa si tobe (sampling digital).

Cu exceptia concertului de la Bucuresti (care incepe la ora 20.00), toate concertele incep la ora 21.00.

sursa : http://www.ForeverFolk.com

Tags: ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului