creTzu – Echilibru -(web)- 2010


Un album nou intitulat “Echilibru” si semnat “creTzu” a fost lansat azi (10.05.2010):

După exagerat de multă așteptare sunt bucuros să va ofer spre audiție materialul la care am lucrat în ultimele luni. El se numește “Echilibru” și vreau să cred că mă caracterizează în totalitate și vă poate oferi o altfel de viziune asupra a ceea ce mulți dintre noi au trăit sau încă trăiesc. Multumesc celor care își arată aprecierea față de munca mea comandând albumul. Pagina de comanda va fi disponibilă în cel mai scurt timp. Acestea fiind spuse vă doresc audiție plăcută : http://www.cretzu.com/echilibru/

Materialul contine 19 melodii care aduc in prim-plan un beat vechi care duce cu gandul la hip-hop-ul de demult, cel cu mesaj, nu panarame comerciale (vezi Cabron)

Featuringurile de pe acest album nu sunt putine, iar unele dintre ele sunt facute alaturi de artisti consacrati al acestui gen muzical (Bitza, Brugner). Mai mult de atat, aceste duete (tehnic vorbind) imbina cu succes flow-uri diferite si se obtin melodii care respecta decenta calitatii hip-hop-ului adevarat. Sau poate colaborarile au fost facute pentru placul casei de productie de a spori vanzarile… sau poate ca nu.

Din punctul meu de vedere: versurile sunt bine scrise, iar rimele nu te plictisesc pentru ca se leaga logic. Glasul artistului este lipsit de efecte (asa cum si trebuie) si suna destul de matur pentru mesajele pe care le transmite. Ca parere generala, este un album care merita ascultat cel putin de cateva ori pentru a savura si a intelege completa experienta intitulata “creTzu”.

Cum am mentionat mai sus: Albumul se gaseste spre auditie gratuita pe http://www.cretzu.com/echilibru/ , de asemenea se poate si descarca gratuit tot acolo, dar si aici folosind acest link rapidshare.

Daca v-a placut albumul va recomand sa-l comandati pentru ca asigura continuitate acestui artist.

Tags: ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


  • http://www.creTzu.com creTzu

    Nu exista o casa de productie. Colaborarile sunt facut cu oameni pe care-i cunosc si-i apreciez. Multumesc pentru interes. Numai bine !

Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului