Michael Jackson – Number Ones – JN


Astazi, 25.06.2010, comemoram 1 an de la disparitia regelui muzicii Pop:

Michael Jackson

Cu o zi precedenta acestei zile triste, cei de la Jurnalul National au scos [iar] spre vanzare albumul “Number Ones

Albumul original a fost lansat pe data de 17 Noiembrie 2003 de catre Sony Music. Aceasta versiune europeana contine 18 piese [varianta americana contine acelasi numar de melodii iar in locul piesei "Human Nature" este o varianta live a lui "Ben"] dupa cum urmeaza:

Dintr-o simpla aruncare a privirii putem cu toti afirma ca sunt doar piese una-si-una. Toate isi merita locul in acest playlist, pentru ca fiecare din ele au acel sound care duce cu gandul la tinerete si la cum incercam sa dansam ca regretatul rege al muzicii pop.

De pe aceasta compilatie favoritele mele sunt :
05.

08.

10.

11.

12.

Pe langa aceste favorite mai doresc sa reascultati o ultima melodie, care de fiecare data ma face sa fac miscari de brake-dance a-la-Michael:


Toate gandurile noastre bune se indreapta catre el… si putem doar spera ca impreuna cu Elvis si Frank fac ingerii sa danseze pana le cad penele :P

Tags: , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului