Parazitii – Tot ce e bun tre sa dispara – GSP


Ombladon, Cheloo si FreakDaDisk prin intermediul celor de la “Gazeta Sporturilor” au lansat astazi, 15.06.2010, noul album al trupei “vocal-instrumentala” – Parazitii – intitulat “Tot ce e bun tre sa dispara“.

Coperta sa, deja cunoscuta pe net, este una simpla cu un mic avertisment: Atentie! Continut Explicit! Nimic mai adevarat :D

Trebuie sa recunosc faptul ca eram reticent cand am aflat ca una din trupele mele favorite va scoate un nou album. Spun asta mentionand cu sinceritate ca dupa ce l-am vazut pe Cheloo facand featuring cu Smiley si mai ales dupa ce am am auzit si vazut videoclipul piesei “Arde” (featuring Cainele); eram clar dezamagit. Piesa anterior lansata “Mix bun” avea potential si avea elemente specifice trupei, insa noua melodie, asta “super funky” alaturi de un cretz cu pretentii de jamaican nu mi-a placut de nici un fel.

Dracul nu este chiar asa de negru – spun eu in gandul meu, asa ca m-am dus sa iau albumul. Bine am facut!

Dintr-o lista cu 12 piese, pot sa spun ca-mi plac la nebunie 11. Melodiile care imi plac evident NU pot fi difuzate la tv : sa nu cumva sa oripilam batranii sau intelectualii / sau /  sa nu cumva sa invatam copiii astfel de vulgaritati. Trupa isi pastreaza in continuare stilul sau franc de a spune lucrurilor pe nume, folosind rime istete, ironice cat si amuzante. Este pur si simplu un album la care am sa ii dau replay iar si iar si iar… Pur si simplu imi aduce aminte de albumele mai vechi, albume care ne-au intiparit in minte soundul inconfundabil al parazitilor ; albumele care i-au consacrat pe baieti drept simboluri ferme ai miscarii “hip-hop” din Romania.

Daca nu este evident cea de-a 12-a piesa este “Arde“. Cei care vor asculta intreg albumul imi vor da dreptate ca este melodia care nu se potriveste: Inca nu v-am convins ca piesa este praf ? NU ? Bine, atunci de dragul muzicii … Hai sa invartim cutitul adanc in timpan … si  “auditie placfuta” :

Recomand acest album irefutabil si nu uitati sa cumparati originalul.

Ai ceva de adaugat sau combatut… utilizeaza formularul de comentarii !1!1!

Tags: , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


  • avpALIEN

    Piesa mea preferata e “cui ii pasa?”
    Respect Parazitii!!!

  • dJExoo

    veZi ca e fortsa Arde Mr. Levy ;)

Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului