Viorica si Ionita de la Clejani – Cine numele mi-l poarta – GSP


Joi – 03.06.2010 sotii “de la Clejani” au scos “la taraba” prin intermediul gazetei o noua compliatie:

coperta viorica si ionita de la clejani / cine numele mi-l poarta

De ce compilatie si nu album ? Raspunsul este unul simplu : Nu a fost anuntat pe site-ul lor oficial (http://clejani.ro/), iar melodiile sunt majoritatea de pe albumele lor mai vechi. Va puteti convinge de acest fapt urmarind cateva titluri din tracklist :

viorica si ionita - cine numele mi-l poarta - coperta - spate

Il pot considera un best of “Viorica & Ionita”, dar pe cd gasim cateva melodii noi  pe care, cel mai probabil, se doreste sa fie promovate [agresiv]. Una din aceste melodii este “Cine numele mi-l poarta” si cred ca am auzit-o in ultima perioada de cateva ori, in ciuda faptului ca nu asta imi propun cand mai sar printre canale sau hoinaresc pe youtube :P.

O alta melodie pe care o gasim pe trilu, dar si “ingrosata” pe coperta este :

Insa melodia care ma unge la suflet este : Capitane de judet :

Recomand “albumul” pentru cei mai petrecareti dintre voi, veti avea sigur o muzica de petrecere / lautareasca numai buna pentru “un pahar de vorba”.
Auditie placuta si nu uitati sa cumparati muzica artistilor favoriti ;).

Tags: , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului