Michael Bolton – Murder My Heart – Live @ Constanta


Vineri, 30.07.2010, pe inserat la Poarta 1 - Port [Santierul Naval] Constanta, Michael Bolton ne-a incantat cu hiturile sale in cadrul concertului “Murder My Heart” (considerat de anumite publicatii si site-uri drept : concertul verii 2010)

In ciuda faptului ca ma nu pot numi un fan convins al muzicii sale, am ramas totusi placut impresionat de intreg show-ul batranului artist (M.B. s a nascut pe data de 26 Feb 1953) si va ramane o amintire draga atat mie cat si iubitei (care, fara nicio indoiala, este o iubitoare a genului interpretat de domnul Bolton)

Concertul a inceput cat se poate de bine, fara prea mari izbucniri de “fericire” din partea fanilor. Momentul care a creat o isterie in public [cu o medie de varsta de 30+] si care a fost din punctul meu de vedere: partea cea mai interesanta a spectacolului,  a fost cand domnul Bolton a aparut din senin in mijlocul nostru si a inceput sa cante live (cum a fost, de altfel, intreg show-ul)  “When a man loves a woman[live] :

Acest fapt (furisatul prin public) a fost posibil multumita unei mici regii: M.B. a prezentat un talentat saxofonist: Michael Lington, l-a recomandat ca fiind originar dintr-un oras in care ei concerteaza des, mai exact: Copenhaga, si apoi l-a invitat sa cante o melodie (You and I) de pe cel mai recent album al sau (HEAT):

Dupa minunata surpriza, show-ul a continuat cu alte cateva melodii,  urmand ca la finalul acestora intreaga trupa sa paraseasca subit scena … In acel moment publicul s-a mobilizat si  a pornit un indelungat ropot de aplauze. Rezultatul aplauzelor a fost cel dorit: trupa intorcandu-se la locul cuvenit si reluand delectarea fanilor.

Spectacolul s-a incheiat cu publicul in picioare cantand versurile piesei

HOW AM I SUPPOSED TO LIVE WITHOUT YOU ?[live @ Constanta]


PS. Recomand oricarui iubitor de muzica sa nu rateze ocazia sa participe la concertul unui artist international,  in momentul in care acesta ne viziteaza [tarisoara]… Spun asta pentru ca nu numai ca va veti distra, dar veti aprecia artistul si veti savura muzica la un alt nivel.

http://www.michaelbolton.com/

Tags: , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului