Tataee [B.U.G. Mafia] – Condamnat la 6 luni de Inchisoare


Tataee, pe numele lui adevarat – Vlad Irimia, a fost condamnat, ieri, de magistratii Curtii de Apel Timisoara, la sase luni de inchisoare cu suspendare si la plata unor daune materiale si morale unui barbat pe care l-a accidentat in 2008.

Accidentul a avut loc in localitatea Vladimirescu. Cei trei membrii ai trupei B.U.G Mafia se intorceau la Bucuresti dupa un concert sustinut in cadrul festivalului Rock la Mures.

Intr-o depasire, soferul a surprins pe contrasens un mopedist care circula in aceeasi directie, dar era angajat intr-un viraj la stanga.

Reprezentantul Biroului de Presa al Curtii de Apel Timisoara, Denisa Botoca, a declarat ca la Curtea de Apel Timisoara s-a judecat recursul formulat de Vlad Irimia in cazul unui accident rutier petrecut in 2008, in urma caruia un barbat a avut nevoie de ingrijiri medicale, in acest caz el fiind condamnat de Tribunalul Arad, in luna iunie 2010, la sase luni de inchisoare cu suspendare si la plata a 15.000 de lei daune morale si 491 de euro daune materiale.

Sentinta formulata este definitiva si irevocabila.

-> sursa : http://www.hiphopblog.ro/tataee-condamnat-la-6-luni-de-inchisoare/

Daca tot a aparut peste tot  [dati un simplu search pe google si veti vedea] inseamna ca este adevarat si nu pot decat spune :

Karma se razbuna asupra trupei B.U.G. Mafia … poate ptr Sisu… poate pentru numele “La Familia” … cert este ca acum, mai mult ca niciodata vor canta cu si mai multa *pasiune versul :

Romaneste iti spun, daca este se compar

Ar trebui eliberati toti cei din penitencïar.

Tags: , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


  • dyanna

    :(( :(( :(( :(( :((

  • blakcie

    e cu suspendare, nu va face inchisoare. induci lumea in eroare si o faci si sa para ca si cum iti pare bine pt raul cuiva. inchide-ti blogu si taci

Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului