Cheloo – CelCareUraste – GSP


Astazi, 24 Martie 2011, Cheloo (pe numele lui adevarat Cătălin Ștefan Ion) lanseaza [la orice chiosc de ziare] noul sau album solo “CelCareUraste“. Cu fix 33 de ani in urma [La multi ani, coaie!] se nastea cel care urma sa va ofere spre placfuta auditie materialul urmator:

Cu un “sound infam”, clar si cu iz de “old school” dau pe repeat cd-ul pentru ca-mi place ce ascult. Si savurez fix 11 melodii ce se desfasoara in halatul urmator :

Fara pic de dubii pot afirma: “CelCareUraste” este cel mai bun solo de pana acum. Cum de indraznesc sa spun asa ceva ? Pai :
1. Pastreaza mult mai mult din beat-ul caracteristic Parazitilor.
2. Textele sunt mai acide, ironice, reale si sincere.
3. Nu contine o piesa comerciala. [adica nu va fi pe gustul celor care au rington pe telefon "Undeva-n Balcani"]

Recomand cu multa incredere sa cumparati CD ul Original, care arata cam asa:

PS. Frate, sper ca i-ai dat lui Ombladon “50 de mii” ca ti-a facut reclama pe materialul anterior, altfel te trimit la… Smiley sa mai faci un ficiuring!!!

PS2. Melodia cu numarul #7 (SAU)are un videoclip foarte reusit (cu aroma de Toyota), pe care il puteti vedea chiar aici:

Tags: , , , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului