Grav, magic, fin… si senzual


“Şoptesc precum Ying Yang … Când vreau niţel Gang Bang”®

Desi titlul postului este, partial, numele unei melodii de a lui Doc, ascult albumul lui Deliric1 – “Inspectia Tehnica Periodica” iar inceputul piesei “Poate tu” ma duce cu gandul la melodia de mai jos

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Sunt putin uimit pentru ca este singura piesa, dintr-un numar impresionant de albume noi din genul hip-hop, care m-a determinat sa fac aceasta conexiune. Si cu cum vorba lunga e saracia omului ma rezum la concluzia si mesajul: Hai sa facem si cateva “melodii de f*tut femei… “ (da, am comis-o…)… respectand stilul si decenta genului muzical. (adica: fara Puyisme)
Acest gen de melodii s-ar putea nu numai sa genereze cresteri in vanzari dar si fane… Sau Ludacris si Ying Yang Twins sunt doar alti negri care canta R&B.

Tags: , , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului