Katy Rain – Boy – Review


Am fost contactat de un domn producator sa ascult o piesa “ce a intrat la cele mai importante posturi de radio din Suedia, Belarus si alte tari!

Curios de fel, am intrat pe youtube sa si vad hitul promis… pe care vi-l prezint si voua:

Prima impresie a fost ca este un mix lounge-club… adica o combinatie de muzica pentru ringul de dans si cea de ascultat pe o canapea de piele in timp ce savurezi un cocktail. Coregrafia si versurile… sunt elemente la care se pot face imbunatatiri din simplul fapt ca nici dansul si nici refrenul nu mi-au ramas in memorie dupa prima vizionare/auditie.

Pot intelege de ce a placut melodia publicului suedez si celui din Belarus… o bruneta draguta, precum Katy, intr-o natiune de blonzi si una vorbitoare de bielorusă face  sigur furori :P.

Ramane de vazut daca moldoveanca va prinde si la publicul roman… mai ales ca in ultima perioada Inna si Alexandra Stan castiga fani de pe intreg mapamondul (in ciuda faptului ca unele din melodiile lansate nu-s chiar atat de *hit-uri)

Tags: , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului