Nightlosers – Plum Brandy Blues


Mi s-a facut dor, acu’ o saptamana, sa ascult combinatia perfecta dintre folclor  transilvanean si blues american… astfel ca am dat fuga pe youtube sa caut hit-urile trupei Nightloosers. Dupa cateva piese, care m-au uns la suflet, am ajuns pe google, ca sa le gasesc site-ul oficial : www.nightlosers.ro . Acolo am putut re-asculta/viziona piesele lor cele mai cunoscute dar… si sa comand cele 2 albume ale lor: “Groove distilery – Plum Brandy Blues” si “Rhythm & BULZ” care au fost imprimate pe CD.  Sitting on Top of the World (1995 – primul album) a fost  facut disponibil doar pe caseta audio.

Primul album enumerat (Groove distilery – Plum Brandy Blues) este preferatul meu si contine multe melodii ce pot rula atat pe TVR1 la Tezaur Folcloric… cat si pe VH1.  Albumul secund contine slagarele: “Nu mai plange baby” si “Dragostea-i ca si o raie” si este putin mai “filtrat” din punct de vedere al ritmurilor ardelenesti.  Concluzie: Ambele emana a chef de distractie, originalitate in creatie, umor, blues si folclor :P.

Din punctul meu de vedere, melodia “Blue Suede Shoes” este cea mai reprezentativa piesa a trupei.

Tags: , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului