Cheloo: “Guess Who este pi**a mea. O sa-mi bag p**a in el”


Cheloo a rabufnit in momentul in care a fost intrebat daca pentru o suma exorbitanta ar face “compromisul muzical” de a canta cu Guess Who.

Cheloo: "Guess Who este pi**a mea. O sa-mi bag p**a in el"

 

Desi baietii de la Parazitii nu au explicat motivele pentru care au incheiat colaborarea cu Guess Who, acestea pot fi foarte usor intuite, avand in vedere ca reorientarea spre mainstream a lui Guess Who din ultima vreme nu e pe placul lor.

O sa-mi bag p**a in Guess Who intr-o zi. Ma ma p*s pe el si-l bat cand vrea muschiul lui. Guess Who este pi*da mea, sa se stie! Nu ma mai pot abtine. Daca le facem noi o piesa, o sa iasa pe strada cu cosul de gunoi in cap. Asta ca,… cum era ma, invatacelul si-a intrecut maestrul? Am si p**a mai mare, e imposibil!”, a spus Cheloo.

 


Ombladon ft. Guess Who – Noapte buna Bucuresti… 

Nici Ombladon nu s-a lasat mai prejos: “Eu cand o sa vreau o pi*da pe refren, o sa-l iau pe Moga“.

sursa: showbiz

Tags: , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


 • Gheorghe

  In primul rand tre’ sa precizez ca n-am nicio pasiune fata de hip-hop si/sau rap, da’ mai ascult la petreceri piese de astea si am remarcat diferenta de stil si mesaj intre Parazitii si ghes hu; e ca cea dintre un Mercedes si un Trabant. ghes hu e o prostituata comerciala. 90 % dintre cei care o dau pe ghici cine sunt si fanii boraturii audio numite manea.
  Asta-i parerea mea. Punct.

 • http://sectia22.ro Adrian

  Imi plac stirile tare , ma amuza la maxim :))

 • http://www.google.com Anonim

  Cheloo este un ratat…mm nu am ce sa zic mai mult, Inteleg situatia ii ajunge cutitu la os cind vede pe cineva care ii ia piinea de la gura…! PS pe masa ca moare de prostie.:-w

 • sevrajeala69

  cheloo are dreptate,
  si eu il ascultam pe gw,cand inca era in trupa Anonim
  dar de cand o arde comercial,e un nou puya,care o sa ajunga un nou connecter,p_s pe ei de “rapp-eni”

 • Stres

  Parazitii sunt mai sus si decat Bug. Respect Parazitii

 • parazit inascut

  In primu rand guess who este produs parazitii. Guess who nu canta nici fain si are fite de star in el.Parazitii sunt cei mai tari si ce mai naspa sunt pacha man bug mafia sisu si mai ales puya care e un las.

Back to Top ↑

 • Youtube

 • Cronica Devoratorului