Bye bye MEGA Upload


Efectiv 4% din internet a cazut astazi pentru ca MegaUpload.com a fost “vizitat” de FBI -> Justice Department Charges Leaders of Megaupload with Widespread Online Copyright Infringement.

Acuzatiile aduse angajatilor si fondatorilor lui MegaUpload.com sunt de escrocherie, spalare de bani si piraterie. Aceastea sunt extrem de grave avand in vedere sistemul legislativ din SUA , drept dovada si faptul ca mai mult de 50% din angajati sunt deja in arest.

Inchiderea permanenta a site-ului ar putea fi lovitura cea mai puternica data filesharing-ului din lume de pana acum.

Momentan, totul pare cat se poate de sumbru pentru site-ul care hosteaza (printre altele) atatea albume si melodii indragite. Printre ele se (poate) numara si melodia lui MegaUpload… care suna destul de binisor si are doar o “mana” de artisti celebri prezenti pe intreg parcursul videoclipului :P.

(Link-ul catre acest videoclip mi-a fost trimis de cut3ryan)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului