De la George Michael pentru “fani”


Dupa cateva saptamani de chin, cantaretul George Michael si-a revenit si a raspuns dur celor care i-au dorit raul in perioada in care a fost internat. Mai precis, a transmis un mesaj membrilor unei secte care s-au rugat pentru moartea sa din cauza orientarii sexuale.

Artistul a transmis pe Twitter ca acesti oameni vad in religia lor “o scuza patetica” pentru a se ruga pentru moartea sa si i-a numit “nenorociti“, arata Pink News.

Stiati ca in timp ce eu ma luptam pentru viata mea in Austria, membrii unei organizatii care isi spun ‘Christians for a Moral America’ se rugau pentru moartea mea?“, a inceput artistul postarea pe reteaua de socializare.

George Michael a fost externat pentru a-si petrece Craciunul acasa.

Cantaretul a spus ca nu are nimic cu oameni credinciosi, ba chiar a specificat ca stie numeroase persoane care duc vieti “generoase si admirabile”, insa s-a declarat total dezgustat de gestul celor din ” Christians for a Moral America”.

In opinia mea, si cred ca este evident, cei care s-au rugat pentru moartea mea rastalmacesc si folosesc vechile scripturi ca o scuza pentru a fi …nenorociti“, a continuat George.

In timp ce cantaretul era internat din cauza unei forme grave de pneumonie, un membru al grupului respectiv a postat pe Twitter mesaje potrivit carora George Michael are SIDA si merita sa moara pentru ca a ales un stil de viata “satanic“.

Tags: , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului