Anna Lesko feat. Gilberto – Go Crazy (Official Music Video)


Anna Lesko a filmat un videoclip foarte sexy in Tailanda in niste peisaje de poveste! La trei luni dupa ultimul clip, Anna vine cu Go Crazy, o colaborare cu Gilberto!

Se pare ca Anna a fost multumita de rezultatul clipului precedent astfel ca a lucrat cu Alex Ceausu si pentru Go Crazy. Cantareata si regizorul au filmat 3 zile la Bangkok si alte cinci in insulele tailandeze, inclusiv in Phi Phi Island, locul unde cu ceva ani in urma filma si Leonardo DiCaprio, Plaja.

Cadrele cu Gilberto au fost trase intr-un club din Bucuresti si alaturi de el apar si cateva dansatoare cu alura tailandeza. Vedeti mai jos ce a iesit – e un clip de vara!

PLAY!

Anna Lesko si echipa ei au filmat practic in necunoscut, alegand locatiile in functie de locul unde ajungeau si traind intamplari mai putin placute. Anna a fost muscata de o maimuta, vaccinata, se pare iar filmarea cu tigrii a fost compromisa de ingrijitorii speriati ca senzualitatea Annei ar putea trezi instinctele criminale ale felinelor.

Iata ce a declarat cantareata despre Go crazy: Sunt fericita pentru aventura tailandeza. A fost ceva ce traiesti o data in viata si sunt sigura ca acest lucru se va vedea in produsul final. A meritat cu varf si indesat sa “go crazy”.

Sursa.http://www.urban.ro

Tags: , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


  • nFo911

    Lesko e buna(ciune) rau… :x

    Pazea Inna & Alexandra Stan… rusoaica va asteapta la cotitura ;)

Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului