“Clipa Schimbării” ultimul album semnat Cedry2k


Cedry2k a lansat albumul Clipa Schimbării (18 martie @ The Silver Church), despre care spune ca va fi ultimul din cariera. MC-ul Cedry2k isi anunta oficial ultimul album din cariera dupa aproximativ 12 ani de activitate.  ,,Clipa schimbării ” este al 4-lea material solo al artistului si pare sa fie un rezumat al celor mai noi mesaje ale acestuia catre cei interesati atat de aspecte sociale cat mai ales de chestiuni sufletesti.

coperta-cs-2012-cedry2k

Albumul contine 15 melodii care emana un beat caracteristic si adecvat pentru flowul rapid al rimelor lui Cedrea. Pe alocuri veti auzi de “masoni” si cum ei conduc in secret societatea. Personal, am dat skip la acele piese cand am replay albumului a 10-a oara … pentru ca am propriile idei cand vine vorba de conspiratiile guvernamentale ale Romaniei si nu numai…

01. Ultimul Ceas
02. Alchimia Luminii
03. N-am știut (cu Stripes)
04. Spre Zero
05. Schimbări de valori (cu Dragonu’)
06. Babylonul modern
07. Mesaj Antonie Iorgovan (interludiu)
08. Clipa Schimbării
09. Călimara (de George Topârceanu)
10. Pacea Inimii (cu raku)
11. Singura șansa
12. Progresie Geometrică (cu Carbon)
13. Clipa Schimbării 2
14. Piețe (cu Vlad Dobrescu)
15. Alt exemplu (outro)

“Audiție Plăcută” ar fi o urare prea modesta pentru orgasmul ce urmeaza sa fie savurat de timpanele voastre. Va urez doar sa aveti o minte limpede si o atmosfera linistita cand dati (re)play.

Cam asta a fost Cedry2k... 
Mă duc la munte să mă rog și să contemplu...

PS. Sunt sigur ca de Cedry2k vom mai auzi si pe viitor… doar ca armele sale lirice vor fi inlocuite de altele mai distructive ???

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului