Puya – Nimic nu e nou (official video HD)


Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii lui Puya ! Artistul a lansat in premiera pe Urban.ro un nou videoclip! ” Nimic nu e nou” e prima piesa extrasa de pe viitorul mixtape al cantaretului!

Nimic nu e nou” este o melodie realizata in totalitate de artist. La productia videoclipului au lucrat baietii de la Vision Production iar toti prietenii lui Puya au fost alaturi de el.

Materialul de fata nu este noul single semnat Puya, nu va fi inclus pe un viitor album ci este prima piesa de pe un viitor mixtape care urmeaza a fi lansat in curand.

E o piesa si un clip cu un mesaj personal, PLAY!

Daca nu a fost clar, mai spunem si noi: “Nimic nu e nou” este dedicata memoriei lui Alex Gardescu, fratele artistului, care va ramane mereu in inima celor ce l-au iubit. Odihneasca-se in pace!

Puya a avut un 2011 destul de plin: la inceputul anului a lansat in premiera la noi single-ul Vestul Salbatic, in vara a venit si cu un videoclip iar in toamna a prezentat RMA 2011, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului.

Vom reveni cu detalii despre mixtape-ul pe care il va lansa in curand! Pana atunci, care sunt gandurile voastre despre “Nimic nu e nou“?

sursa.http://www.urban.ro

Tags: , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


  • sevrajeala69

    0 absolut, z3r0k :))
    muzica de shit..orice ar scoate..suna penal

Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului