Ziarul Taifasuri vinde CD-uri cu muzică Piratată !


Vreau sa va prezint un videoclip ce demonstreaza ca sursa de provenienta a melodiilor de pe un CD original este un site ce pirateaza muzica.

Nu este nevoie decat sa alocati 3 minute si totul vi se va explica si veti putea trage propriile concluzii privind conducerea ziarului si parerea lui privind cititorii sai.

Indiferent de genul muzical abordat si de valoarea unui album comercializat cu HOLOGRAMA… un CD cumparat de la chioscurile de ziare nu trebuie sa faca reclama indirecta la site-uri de piraterie… sau chiar atat de repede am uitat de panica ACTA ?

Sunt curios cum se va scuza ziarul Taifasuri ca acest eveniment a putut avea loc…

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


 • misu

  Sunt socat! :o

 • Emil P.

  Normal ar fi să-ți ceri banii înapoi, dar probabil că ți se va răspunde să-i dai în judecată pentru a nu avea o cale ușoară în a-ți recupera banii! Știrea aceasta ai făcut-o publică mass-mediei?

 • admin

  @ Emil : Am testat toate 6 cd-urile si toate au aceleasi “simptome”. Am dat mail cu filmuletul meu la cateva ziare/canale tv dar esti binevenit sa dai mai departe mica mea descoperire.

Back to Top ↑

 • Youtube

 • Cronica Devoratorului