Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk – Nopti albe pentru zile negre


Astazi (20 Apr) s-a lansat noua melodia a lui Bitza
Nopti albe pentru zile negre”

Videoclipul piesei a fost realizat de FreakaDaDisk si reda perfect atmosfera de zi cu zi din studioul acestora. “Nopti albe pentru zile negre” este unul dintre cele mai cel mai relaxate videoclipuri care au fost prezentate pana acum de cei de la “20cm Records”.


“Noi nu prea am simtit ca filmam un videoclip, practic a fost o seara petrecuta in studio. Atmosfera a fost relaxata – dupa cum se poate vedea si in clip. Asa arata o zi – noapte de “munca” in studio pentru noi, asa ne place sa adunam nopti albe pentri zile negre”, adauga Bitza.

Nopti albe pentru zile negre” este mai mult decat o noua piesa; este un statement. Noul single este unul relaxat, pozitiv, care merge pe ideea amintirilor si momentelor placute din viata fiecaruia care coloreaza clipele mai putin fericite.”, declara Bitza.

Tags: , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


  • nFo911

    he he
    Ombladon are casti Senheiser :D

Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului