Elena Gheorghe – Your Captain Tonight


Elena Gheorghe a lansat clipul Your Captain Tonight, materialul pentru care a trebuit sa intre in pielea mai multor personaje si s-a lasat filmata de regizorul Alex Ceausu!


V-am zis deja  care sunt rolurile Elenei Gheorghe in acest videoclip insa le vom repeta, ca o recapitulare: Elena Cosanzeana este cel mai apropiat de caracterul ei – frumoasa cu plete lungi care danseaza si canta in rochii grecesti! Dominatrix Gheisha, Pocahontas Curtezana, Barbie Afro-Queen si o cantareata de jazz londoneza (la saxofon, bineinteles). De styling s-a ocupat Catalin Enache iar make-up a fost aranjat de Dana Argesan.

E prima oara cand Elena a lucrat cu regizorul Alex Ceausu. Filmarile au avut loc intr-un studio din Bucuresti si au durat aproape mai bine de 20 de ore! Vedeti mai sus ce a iesit, sunt multe schimbari de tinute si e dinamic!

Tags: , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului