Andra – What About Us


Andra a lansat astazi clipul “What About Us

Timp de doua seri, Andra a filmat videoclipul piesei ,,What About Us” atat la Giurgiu, cat si la Buftea, iar Catalin Maruta a fost alaturi de ea, pe platourile de filmare. ,,Mi-ar fi placut ca sotul meu sa joace alaturi de mine“, a spus Andra.
In timpul inregistrarilor pentru clip, Andra a schimbat nu mai putin de opt tinute foarte sexy, menite sa-i puna în valoare silueta de invidiat, cu care chiar si cantareata se mandreste.

Sunt mai slaba decat inainte de ramane insarcinata. Am 53 de kilograme. Inainte aveam 55-56“, declara, recent, Andra.

Filmarile clipului “What About Us” au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, intr-o mansarda din Bucuresti si in alte locatii din Capitala. Clipul a fost regizat de Iulian Moga, de styling s-a ocupat Dana Budeanu, iar personajul masculin a fost interpretat de modelul Aurelius, care a putut fi vazut si alaturi de Inna, in clipul piesei “Endless“.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


  • denyyyy

    superr muzicaa imi placee sii chearr de sfarsitt an scoalarr oo sa oo cantt… cuu ajutorull doamneii diriginte care este sii proferoara de muzica oo samii iesii minunatttt….:) :d :x ;)

Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului