Bogdan Vladau – Playstyle


 

Bogdan Vlădău

Este unul dintre cei mai cunoscuţi manechini ai României, şi notorietatea lui a trecut dincolo de podiumuri odată cu impli¬carea sa în televiziune şi muzică. Iar la evenimente este mereu remarcat pentru stilul său vestimentar.


Stil pe care el îl descrie ca fiind unul relaxat şi comod, dar asta nu exclu¬de eleganţa: „Trebuie să recunosc că îmi place să pun un costum frumos pe mine, din când în când, sau măcar un sacou cambrat, asortat de obicei cu jeanşi. Cred că de multe ori societatea judecă omul după haină, ceas, maşină, fata de lângă el… mai ales în România. Dar eu cred că omul face haina.” Cu o carieră internaţională de 4 ani, Bogdan a învăţat multe despre moda masculină şi spune că printre gafele majore ale bărbaţilor, în ceea ce pri¬veşte moda, sunt alegerea hainelor nepo¬trivite la constituţia lor corporală, bijuteri¬ile folosite excesiv şi brandingul la vedere. El a mai amintit şi de eterna poveste a şosetelor albe, dar credem că nu mai trebuie să ţi-o spunem pentru că o ştii deja. Alte greşeli pe care nici un bărbat stilat nu ar trebui să le facă, în opinia lui Bogdan, sunt „ceasul cu curea de plastic purtat la un costum, pantalonii eleganţi purtaţi fără curea şi cămaşa descheiată, pe stilul italian, până în zona ombilicală.” Şi pentru că amintise de accesorizarea excesivă, Bogdan susţine că ceasul de calitate este mai mult decât suficient. Alte bijuterii, alese cu mare grijă, se potrivesc la ţinute casual, iar la cele de tipul black sau white tie, butonii sunt singurii care se impun.

în garderoba sa predomină jeanşii, cămă­şile slim-fit şi tricourile, iar când vine vor­ba de brand, vizitează atât magazine pre­cum Zara sau H&M, cât şi pe cele highend. „îmi plac Dsquared, Diesel, Dolce&Gabanna şi Armâni, în mod evident. încerc să le combin cumva armonios. Mai nou, ţi­nând cont că am început şi un business în direcţia asta, port haine MOB şi Mihaela Drafta.” însă atunci când l-am întrebat de stilul care i se potriveşte oricărui bărbat, in­diferent de felul cum arată Bogdan conclu­zionează scurt: „Zâmbetul de pe buze, nici nu costă nimic!

Articol preluat din Playbоy Romania – Editia Iulie – August 2012

Tags: , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului