Krem si Smokey – In pat cu ea


Smokey si Razvan “KREM” Alexe (finalistul de la “Romanii au talent” 2012) au lansat cel mai nou videoclip al lor, in premiera pe profm.ro.

Piesa care beneficiaza de acest clip se numeste “In pat cu ea” si este o colaborare a celor doi artisti (Smokey & KREM) cu Praetor si DJ Undoo.

De productia piesei s-a ocupat deja binecunoscutul SEZ, pe care il puteti vedea si in videoclip.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a trei zile, in trei locatii diferite. Prima locatie a fost reprezentata de studiourile ProFM, cea de-a doua locatie infatiseaza camera lui Razvan Alexe din caminul facultatii U.N.A.T.C “I. L. Caragiale”, iar cea de-a treia locatie este reprezentata de sediul agentiei de evenimente Hip-Hop, Junky SIZE Events.

Pentru filmarea videoclipului a fost nevoie de mobilizarea unui numar mare de oameni, printre care ii putem aminti pe: DOC (artist Hip-Hop), SEZ (producator), Teo (stand up comedian), Sergiu (stand up comedian), membrii scolii de salsa “Mania Latina” , Omu Gnom (artist Hip-Hop), Sick Sound (trupa Hip-Hop), cat si multi alti prieteni veniti la filmarile videoclipului.

SEZ este unul dintre cei mai prolifici producatori de hip-hop, colaborand de-a lungul timpului atat cu artisti consacrati, cat si cu new-comers. Ne-a trimis un pachet de 20 de bituri, iar cel de la “In pat cu ea” ne-a lovit in cel mai placut mod cu putinta. In cateva minute structura piesei era gata: ideea/mesajul, artistii care s-ar mula perfect pe ceea ce vrem sa transmitem, iar in final, forma videoclipului (caci merita clip)“, spune Razvan Alexe despre videoclip.

Echipa care s-a ocupat de filmari si post-productie (IcebergArt) este tanara, dar nu se afla la prima lor “abatere”. Ne-au contactat din dorinta de a colabora pe un proiect audio-vizual, iar cum noi aveam in minte sa realizam clip la “In pat cu ea”, am batut palma si aia a fost :)“, adauga acesta

Am avut parte de 3 zile pline de peripetii, iar cu ocazia aceasta as vrea sa le multumesc din suflet tuturor celor care au luat parte la filmari: prieteni, iubite, colegi de breasla, artisti invitati, femei de serviciu, firmei de catering (?!) si nu in ultimul rand… noua, pentru ca suntem indeajuns de zapaciti incat sa facem din muzica o meserie (pasiune + talent + munca => performanta, suflete miscate, minti deschise si de ce nu… remuneratie). Multumim PROFM, Icebergart, Junky  SIZE Events, UNATC si Hip-Hopului! Smokey & Krem/ noi asta vrem! Sanatate si Pace tuturor!“, a precizat Krem.

sursa articol = www.profm.ro

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the Author

avatar

: Am creat acest blog din pasiune pentru muzica si din dorinta de a impartasi pareri cu alti "devoratori". Unele posturi vor fi sincere si altele vor fi "la caterinca", ramane ca dvs (cititorii) sa descoperiti la care din cele doua cazuri m-am si referit. Mai multe despre mine pe pagina About


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului