Rules

Reguli pentru Comentarii

Folositi un limbaj adecvat in cadrul comentariilor altfel riscati ca parerea dvs sa nu fie facuta publica pe acest site ;)

 

Termeni si Conditii pentru serviciul de Publicitate:

Termeni si Conditii Generale:

Folosirea serviciului de Publicitate implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos, ce constituie cea mai recenta versiune a TC (Termeni si Conditii)

S.C United Through Music S.R.L. ( identificata prin Cod Unic de Inregistrare 26274247 din data de 30.11.2009 cu Nr. de ordine in registrul comertului: J13 / 2574 / 27.11.2009 ) isi rezerva dreptul a modifica prevederile TC fara o alta notificare.

S.C United Through Music S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind procesul de taxare prin sms sau a datelor trimise prin email.

Serviciului de Publicitate:

Prin intermediul site-ului music-blog.ro, administrat de S.C United Through Music S.R.L., se poate contracta serviciul de publicitate online (promovare online a unui produs sau serviciu, sub forma unui banner grafic cu link catre site-ul clientului). Detaliile specifice fiecarei perioade de publicare continua pot fi urmarite in oferta.

Va rugam sa ne acordati pana la 48 de ore pentru a procesa comanda dvs. si a va oferi un raspuns pe email de aprobare sau respingere a anuntului dvs.

In cazul in care vor exista cereri foarte multe in aceeasi zi, vom stabili de comun acord perioada in care se vor difuza reclamele.

Politica impotriva abuzurilor:

A. S.C United Through Music S.R.L. isi rezerva dreptul a anula comanda dvs daca nu se respecta urmatoarele 2 conditii
1. Trimiteti exact codul secret in maxim 24h de la efectuarea platii.
2. Reclama dvs – reprezentata de banner (de marime 468px width x 60px height) si link catre site-ul dvs. – nu trebuie sa reprezinte warez, materiale pornografice sau denigratoare pentru orice gen, rasa sau credinta.

B. Orice abuz de a spama emailul reclame [at] music-blog [dot] ro sau de a ataca site-ul atrage de la sine imposibilitatea de a oferi serviciul de publicitate fara orice forma de despagubire, serviciul devenind iar disponibil cand totul figureaza ca fiind functional conform statisticile noastre.

Politica privind returnarea sumelor achitate:

Nu se returneaza sumele achitate pentru orice tip de serviciu. S.C United Through Music S.R.L. nu primeste intreaga suma platita, ci doar un anumit procent, restul (taxe si comisioane) revenind MobilPay sau Paypal.

Relatii cu clientii

Programul nostru de relatii cu clientii este de luni pana vineri, intre orele 12-18. Ne puteti contacta la adresa reclame [at] music-blog [dot] ro ; sau la numarul specificat in sms-ul de confirmare a platii.

Elemente Juridice

Orice informatii obtinute in urma colaborarii cu S.C United Through Music S.R.L. (prin intermediul music-blog.ro) si dumneavoastra, in calitate de client, sunt au caracter confidential si nu pot fi dezvaluite sub nicio forma fara un temei juridic si fara acordul sau notificarea cu cel putin 84 de zile in avans a celeilalte parti. (cele 2 parti fiind reprezentate de client si, respectiv, S.C. United Through Music S.R.L.)

Protectia Consumatorului

http://www.anpc.gov.ro/


Back to Top ↑

  • Youtube

  • Cronica Devoratorului